Ondervloer verwijderen

Ondervloer verwijderen

Voor het verwijderen van een gespijkerde ondervloer is specialistische apparatuur nodig. Wanneer u zelf met deze klus aan de slag gaat, kost dit niet alleen veel tijd, maar loopt u ook het risico de bestaande vloer blijvend te beschadigen. Neem geen risico en schakel een specialist in: neem contact op met de Parketverwijderaar. Wij verwijderen tot wel 20m2 gespijkerde ondervloer per uur; vakkundig en zonder overlast. Daar kunt u met de hand niet tegenop.

Laat uw gespijkerde ondervloer vakkundig verwijderen

Onze specialistische, bemande stripmachine is speciaal bedoeld om (gespijkerde) ondervloeren van parketvloeren te verwijderen. Op zowel kleine als grote oppervlakten weten we de vloer snel en vakkundig te verwijderen, waarbij de cementdekvloer in 9 van de 10 gevallen nauwelijks wordt beschadigd. Behalve de ondervloer verwijderen we ook eventuele achtergebleven lijm- en verfresten.

Unieke methode

Zeer snelle, unieke methode

Weinig overlast

Gespecialiseerde, bemande apparatuur

Geschikt voor gelijmde en gespijkerde vloeren

Snelle en unieke methode

Egaliseren (9 van de 10 keer) niet nodig

Direct uw nieuwe vloer leggen

Geschikt voor veel soorten vloeren

Ook grote oppervlakte

Werkwijze van de Parketverwijderaar

De Parketverwijderaar levert de bestaande vloer zo vlak mogelijk op, waardoor deze vaak niet meer geëgaliseerd hoeft te worden. Het kan voorkomen dat de ondervloer toch geëgaliseerd moet worden. Wij beschikken over de kennis en expertise om dit voor u uit te voeren. Onze unieke en zeer snelle methode kan worden toegepast op zowel kleine als grote oppervlakten van vele soorten vloeren, zonder veel overlast. Naderhand kunt u ons inschakelen om de resten van de ondervloer af te voeren, zodat deze op een milieuvriendelijke manier worden afgebroken. Dan kunt u aan de slag met het leggen van een nieuwe vloer.

De Parketverwijderaar inschakelen

Schakel de Parketverwijderaar in om de gespijkerde ondervloer van uw parketvloer te verwijderen en uw vloerresten af te voeren. Heeft u vragen over onze methode of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.