Spaanplaat ondervloer verwijderen

Spaanplaat ondervloer verwijderen

Zonder specialistische apparatuur is het vrijwel onmogelijk om uw spaanplaat ondervloer te verwijderen. In veel gevallen wordt een spaanplaat ondervloer namelijk niet alleen vastgelijmd op beton, maar ook nog vastgespijkerd op de vloer. Wanneer u de ondervloer handmatig probeert te verwijderen, komen er alleen kleine stukjes van het spaanplaat los, waardoor u uren bezig kunt zijn met slechts een vierkante meter. Schakel daarom een specialist in die uw spaanplaat ondervloer kan verwijderen.

Uw spaanplaat ondervloer vakkundig verwijderen

De Parketverwijderaar maakt gebruik van een unieke en zeer snelle methode om uw spaanplaat ondervloer te verwijderen. Met een gespecialiseerde, bemande stripmachine verwijderen wij uw spaanplaat ondervloer volledig, waarbij in 9 van de 10 gevallen uw cementdekvloer nauwelijks wordt beschadigd. Behalve voor het verwijderen van uw spaanplaat ondervloer kunt u ons ook inschakelen voor het verwijderen van verf- en lijmresten of andere gelijmde of gespijkerde vloeren. Met onze apparatuur verwijderen we materialen in een handomdraai.

Unieke methode

Zeer snelle, unieke methode

Weinig overlast

Gespecialiseerde, bemande apparatuur

Geschikt voor gelijmde en gespijkerde vloeren

Snelle en unieke methode

Egaliseren (9 van de 10 keer) niet nodig

Direct uw nieuwe vloer leggen

Geschikt voor veel soorten vloeren

Ook grote oppervlakte

Geëgaliseerde ondervloer

Wij leveren uw ondervloer -afhankelijk van de kwaliteit ervan- zo egaal mogelijk op. Dat betekent dat we eventuele lijm- en verfresten ook voor u kunnen verwijderen, zodat u de schone, vlakke ondervloer niet meer hoeft te egaliseren. De egale ondervloer die achterblijft kunt u meestal direct gebruiken voor het leggen van een nieuwe vloer.

De Parketverwijderaar inschakelen?

Wilt u uw spaanplaat ondervloer laten verwijderen? Schakel dan de hulp in van dé specialist op het gebied van het verwijderen van vloeren. De Parketverwijderaar gaat graag voor u aan de slag om uw spaanplaat ondervloer te verwijderen. Onze methode kan worden toegepast op verschillende soorten gelijmde en gespijkerde vloeren. We werken snel, zonder overlast en verwijderen uw spaanplaat ondervloer vakkundig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via het contactformulier. Het is ook mogelijk vrijblijvend een prijsindicatie aan te vragen.