Lijmresten verwijderen

Wanneer u handmatig uw gelijmde vloer verwijdert, zullen er hardnekkige lijmresten op de bestaande vloer achterblijven. Iedere lijm heeft zijn eigen, speciale eigenschappen, waardoor het vaak moeilijk is om deze resten te verwijderen. Met de unieke methode van de Parketverwijderaar verdwijnen uw oude lijmresten als sneeuw voor de zon. Terwijl u met de hand uren bezig bent met een enkele vierkante meter, verwijderen wij met onze machine tot wel 300m2 per dag. Schakel daarom de hulp in van de specialist.

Snel en efficiënt uw lijmresten verwijderen

De Parketverwijderaar maakt gebruik van gespecialiseerde, bemande apparatuur waarmee we uw lijmresten gemakkelijk kunnen verwijderen. Met onze stripmachine gebeurt dit snel en zonder veel overlast. Na het verwijderen van de lijmresten blijft er in 95% van de gevallen een vlakke ondervloer achter die niet meer geëgaliseerd hoeft te worden. Blijven er onverhoopt toch enige lijmresten achter, dan hebben wij de middelen deze snel en vakkundig voor u te verwijderen. U kunt daarna direct aan de slag met het leggen van een nieuwe vloer.

Vloerresten afvoeren

Naast oude lijmresten verwijderen we met onze apparatuur ook verfresten en diverse gelijmde en gespijkerde vloeren waarbij de ondervloer vaak nauwelijks wordt beschadigd. Na afloop kunnen wij de overgebleven vloerresten zelfs voor u afvoeren, zodat deze op een milieuvriendelijke manier worden afgebroken. We werken snel, vakkundig en zonder enige overlast. Zonder dat u er omkijken naar heeft, bent u snel van uw lijmresten af.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u dat de Parketverwijderaar de lijmresten van uw vloer verwijdert? Neem dan contact met ons op. In een handomdraai bent u van uw oude lijmresten af; vakkundig verwijderd en zonder overlast. Wij doen u graag een vrijblijvende prijsopgave. Met vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan