Tapijtlijm verwijderen

Bij het verwijderen van een tapijtvloer blijven er vaak hardnekkige lijmresten op de bestaande vloer achter. Aangezien iedere lijmsoort unieke eigenschappen heeft, kan het lastig zijn om een methode te vinden waarmee u tapijtlijm effectief kunt verwijderen. De Parketverwijderaar verwijdert uw tapijtlijm in een handomdraai. Snel, vakkundig en zonder enige overlast. Zonder dat u er omkijken naar heeft, wordt de achtergebleven tapijtlijm grondig verwijderd.

Tapijtlijm verwijderen met een snelle en unieke methode

De Parketverwijderaar maakt gebruik van een zeer snelle en unieke methode om tapijtlijm en andere lijm- en verfresten van vloeren te verwijderen. Terwijl u met de hand urenlang bezig bent met slechts een enkele vierkante meter, verwijdert de Parketverwijderaar tot wel 300m2 per uur. Ook gelijmde en gespijkerde vloeren worden met onze apparatuur snel en vakkundig verwijderd waarbij in de meeste gevallen de cementdekvloer nauwelijks wordt beschadigd. Met onze gespecialiseerde en bemande apparatuur verwijderen we tapijtlijm op zowel kleine als grote oppervlakten zonder veel overlast.

 

Indien nodig egaliseren we uw ondervloer

Indien nodig egaliseren we uw ondervloer

In 9 van de 10 gevallen blijft de ondervloer onbeschadigd en vlak achter, waardoor het niet nodig is om de vloer te egaliseren. Blijven er onverhoopt toch resten achter, dan beschikken wij uiteraard over de middelen en de expertise om deze voor u te verwijderen. Wij leveren de ondervloer egaal op, zodat u vervolgens direct aan de slag kunt met het leggen van een nieuwe vloer. Lijmresten kunnen wij voor u afvoeren, zodat deze milieuvriendelijk worden afgebroken.

 

Meer informatie over De Parketverwijderaar?

Wilt u uw tapijtlijm laten verwijderen door de Parketverwijderaar; snel, vakkundig en zonder overlast? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij informeren u graag over onze unieke methode. Klik hier voor meer informatie en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

 

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan