Parketvloer verwijderen

Een parketvloer leggen is een specialistische klus, maar ook de parketvloer verwijderen is iets dat vaak wordt onderschat. Hoeveel tijd het kost uw parketvloer te verwijderen, is afhankelijk van de manier waarop de vloer is gelegd. Wanneer uw parketvloer is gespijkerd of gelijmd, is het een hele klus om deze zonder specialistische hulp te verwijderen. Een gelijmde parketvloer moet losgebroken worden, waardoor de ondervloer beschadigd kan raken.

Een gelijmde of gespijkerde parketvloer verwijderen

Schakel daarom de hulp in van dé specialist op het gebied van parketvloeren verwijderen. De Parketverwijderaar gebruikt een methode waarmee uw parketvloer op een snelle manier verwijderd wordt, waarbij in 9 van de 10 gevallen uw ondervloer nauwelijks wordt beschadigd. Met onze gespecialiseerde, bemande stripmachine verwijderen wij uw parketvloer en eventuele lijm- en verfresten. Wij verwijderen in een handomdraai uw parketvloer; snel en zonder enige overlast.

Ondervloer egaliseren

Na het verwijderen van de parketvloer blijft de ondervloer in de meeste gevallen vlak achter en is het niet nodig om de ondervloer te egaliseren. Mocht dit wel het geval zijn, dan kan de Parketverwijderaar hier uiteraard voor zorgen. We verwijderen de eventuele achtergebleven verf- en lijmresten indien gewenst en laten de ondervloer zo egaal mogelijk achter. Ook kunnen wij de achtergebleven vloerresten voor u afvoeren. Wij zorgen ervoor dat de restanten milieuvriendelijk worden afgebroken, zodat u aan de slag kunt met het leggen van een nieuwe vloer.

Voordelen van een parketvloer verwijderen

  • Snelle verwijdering: In veel gevallen kunnen we al binnen 3 dagen uw parketvloer verwijderen.
  • Minimale lijmresten: Onze machines en vloerverwijdering experts zorgen ervoor dat er nauwelijks lijmresten achterblijven op uw ondervloer.
  • Flexibiliteit: Door uw parketvloer te laten verwijderen begint u met een schone lei. Het zorgt voor een frisse start en basis om een nieuwe vloer aan te leggen. Voor welk type vloer gaat u?

 

de parketverwijderaar persoonlijk

Persoonlijke aanpak door professionals

Bij de Parketverwijderaar geloven we in een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Ons team uit Kootwijkerbroek en Wekerom staat bekend om hun vakmanschap. Elke situatie en vloer is uniek, vandaar dat wij maatwerk oplossingen aanbieden die passen bij uw probleem.

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Geen grote en gecompliceerde organisatiestructuur en valse beloftes, afspraak is bij ons ook écht afspraak. We streven ernaar dat het verwijderen van uw vloer een zorgeloze ervaring wordt.

Hiernaast op de afbeelding ziet u Jan-Willem die een vloer aan het egaliseren is. Na het verwijderen van uw parketvloer is het mogelijk dat wij uw vloer egaliseren. Dit gebeurt met zorg en de beste materialen.

parketvloer laten verwijderen

De Parketverwijderaar voor uw vloer?

De unieke methode van de Parketverwijderaar is geschikt voor vele soorten vloeren. Wilt u gebruikmaken van de unieke methode van de Parketverwijderaar om uw vloer te laten verwijderen? Zonder dat u er omkijken naar heeft, verwijderen wij met onze specialistische apparatuur snel en vakkundig uw parketvloer. Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en doen u een vrijblijvende prijsopgave.

Stappenplan parketvloer verwijderen

  1. Beoordeling: Stuur ons foto's en video's van uw situatie zodat wij de beste aanpak kunnen bepalen
  2. Voorbereiding: Haal waar nodig meubulair of waardevolle voorwerpen weg zodat deze niet beschadigd kunnen raken door de verwijdering.
  3. Verwijdering: De professionals van de Parketverwijderaar komen langs om u van uw parketvloer af te helpen.
  4. Afwerking: Blijven er her en der resten achter? Dan verwijderen we deze natuurlijk ook zodat u met een strakke ondervloer achterblijft.
  5. Nazorg: Wilt u uw vloer ook laten egaliseren? Dat kunnen we ook verzorgen. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

 

Vraag offerte aan

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan