Linoleum vloer verwijderen

Uw linoleum vloer verwijderen is, afhankelijk van de manier waarop hij is vastgelijmd, helaas niet in een handomdraai gebeurd. Wanneer de vloer alleen langs de randen is vastgelijmd, kan het grootste deel van de vloer relatief gemakkelijk van de bestaande vloer worden losgemaakt. In de meeste gevallen is de linoleum vloer echter volledig vastgeplakt, waardoor het niet voldoende is om het linoleum alleen los te snijden. Het materiaal moet ook nog van de ondervloer verwijderd worden.

Linoleum vloer verwijderen zonder beschadigde ondervloer

Dit is een tijdrovende klus om met de hand te moeten doen. Schakel daarom een specialist in om deze klus voor u uit te voeren. Met de unieke methode van de Parketverwijderaar verwijderen we tot wel 250m2 linoleum vloer per uur. Wij verwijderen uw vloer grondig en verwijderen ook direct alle achtergebleven lijm- en verfresten. Hierdoor blijft -afhankelijk van de kwaliteit van uw cementdekvloer- een vlakke ondervloer achter die u niet hoeft te egaliseren voordat de nieuwe vloer gelegd kan worden.

Egaliseren en vloerresten afvoeren

Blijven er onverhoopt toch lijm- of verfresten op de ondervloer achter, dan kunnen wij die voor u verwijderen. Na afloop kunt u ons zelfs inschakelen om de vloerresten af te voeren, zodat u direct aan de slag kunt met leggen van een nieuwe vloer. Wij zorgen ervoor dat de resten van uw vloer op een milieuvriendelijke manier worden afgebroken. Onze gespecialiseerde, bemande apparatuur kan op vele soorten vloeren worden ingezet.

Uw  vloer laten verwijderen

Uw vloer laten verwijderen

Wilt u uw linoleum vloer snel en zonder veel overlast laten verwijderen? Schakel dan de hulp in van dé specialist op het gebied van vloeren verwijderen. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Parketverwijderaar of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor het professioneel verwijderen van uw linoleum vloer.

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan