Troffelvloer verwijderen

Voor het verwijderen van een troffelvloer is specialistische apparatuur nodig. Wanneer u zelf met deze klus aan de slag gaat, kost dit niet alleen veel tijd, maar loopt u ook het risico de dekvloer blijvend te beschadigen. Neem geen risico en schakel een specialist in: neem contact op met de Parketverwijderaar. Wij verwijderen tot wel 20m2 troffelvloer per uur; vakkundig en zonder overlast. Daar kunt u met de hand niet tegenop!

Laat uw troffelvloer vakkundig verwijderen

Onze specialistische, bemande stripmachine is speciaal bedoeld om gespijkerde, verlijmde of vergoten vloeren te verwijderen. Op zowel kleine als grote oppervlakten weten we de vloer snel en vakkundig te verwijderen, waarbij de onderlaag in de meeste gevallen nauwelijks wordt beschadigd. Behalve de troffelvloer verwijderen kunnen we ook zorgdragen voor het afvoeren van de vloerresten.

Werkwijze van de Parketverwijderaar

Werkwijze van de Parketverwijderaar

De Parketverwijderaar levert de bestaande vloer vlak op, waardoor deze niet meer geëgaliseerd hoeft te worden. Het kan voorkomen dat de ondervloer toch geëgaliseerd moet worden. Wij beschikken over de kennis en expertise om dit voor u uit te voeren. Onze unieke en zeer snelle methode kan worden toegepast op zowel kleine als grote oppervlakten van vele soorten vloeren, zonder veel overlast. Naderhand kunt u ons inschakelen om de resten van de ondervloer af te voeren, zodat deze op een milieuvriendelijke manier worden afgebroken. Dan kunt u aan de slag met het leggen van een nieuwe vloer.

 

De Parketverwijderaar inschakelen

Schakel de Parketverwijderaar in om de troffelvloer te verwijderen en de vloerresten af te voeren. Heeft u vragen over onze methode of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan