Gietvloer verwijderen

Een gietvloer wordt aangebracht in lagen die zijn opgebouwd uit grondstoffen. Deze stoffen mengen en harden uit, waardoor een egale, sterke gietvloer ontstaat. Maar wat als deze gietvloer verwijderd moet worden? Dat is een behoorlijke klus; zwaar, tijdrovend en vrijwel onmogelijk zonder specialistische apparatuur. De Parketverwijderaar weet van aanpakken: wij kunnen tot wel 20m2 gietvloer per uur verwijderen, waar u handmatig tot wel dagen mee bezig bent.

 

De Parketverwijderaar verwijdert uw gietvloer

De Parketverwijderaar verwijdert uw gietvloer

De Parketverwijderaar maakt gebruik van een zeer snelle en unieke methode om uw gietvloer te verwijderen. Met gespecialiseerde, bemande apparatuur zorgen wij dat uw gietvloer zonder veel overlast van de bestaande vloer wordt losgemaakt. De stripmachine waar de Parketverwijderaar gebruik van maakt, is geschikt voor vele soorten vloeren op kleine en grote oppervlakten.

Uw ondervloer blijft vaak onbeschadigd achter

De machine verwijdert vloeren waarbij de ondervloer vaak nauwelijks wordt beschadigd. Ook eventuele lijm- en verfresten kunnen worden verwijderd. Na de behandeling van de Parketverwijderaar blijft er een vlakke ondervloer achter. In 95% van de gevallen hoeft deze ondervloer niet geëgaliseerd te worden. Mocht dit wel het geval zijn, dan kunnen wij dit uiteraard voor u uitvoeren. U kunt vervolgens direct aan de slag met het leggen van een nieuwe vloer.

 

Laat uw gietvloer verwijderen door de Parketverwijderaar

Uw gietvloer snel, vakkundig en zonder overlast laten verwijderen. De Parketverwijderaar past deze unieke methode graag toe om uw vloer te verwijderen. Heeft u vragen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of ontvangt u graag een prijsindicatie voor het verwijderen van uw gietvloer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan