Vloer verwijderen

Met onze unieke en zeer snelle methode zijn we bij de Parketverwijderaar in staat zowel gelijmde als gespijkerde vloeren te verwijderen. We werken met gespecialiseerde en bemande apparatuur, waardoor er ook nauwelijks geen coating of lijm op de ondervloer achterblijft. Uw ondervloer blijft -afhankelijk van de kwaliteit van de cementdekvloer- vaak redelijk onbeschadigd achter.

Snel uw vloer verwijderen zonder overlast

Onze stripmachine is speciaal ontworpen om gespijkerde en gelijmde vloeren te verwijderen. Deze gewoonlijk intensieve en tijdrovende klus wordt met de stripmachine vakkundig en zeer snel uitgevoerd. Bovendien zorgt deze unieke methode voor minimale overlast.

 

Vloer verwijderen door De Parketverwijderaar

Vloer verwijderen door De Parketverwijderaar

De Parketverwijderaar verwijdert o.a. de volgende vloeren:

U kunt de verwijderde vloermaterialen na afloop zelf afvoeren, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Wij zorgen ervoor dat de vloerresten milieuvriendelijk worden verwijderd.

 

Vraag offerte aan

 

Unieke methode van De Parketverwijderaar

Wilt u uw parketvloer, tapijt of een van de andere bovenstaande vloeren vakkundig laten verwijderen door De Parketverwijderaar? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via het contactformulier of per telefoon. We informeren u graag over de werkwijze en onze unieke methode voor het verwijderen van uw vloer.

 

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan