Houten vloer verwijderen

Een houten vloer verwijderen is een klus die u zonder specialistische hulp dagen werk kan kosten. Een gelijmde of gespijkerde vloer is vastgemaakt aan de bestaande vloer en niet gelegd om er zonder slag of stoot weer uit te halen. De houten vloer moet worden losgebroken en daarbij is de kans groot dat ook de ondervloer beschadigd raakt. Schakel daarom de hulp in van de specialist op het gebied van houten vloeren verwijderen. Maak gebruik van de unieke methode van de Parketverwijderaar. Wij verwijderen uw houten vloer snel en zonder overlast in een handomdraai.

 

Houten vloer laten verwijderen?

Zeer snelle en unieke methode

Bij de Parketverwijderaar beschikken we over gespecialiseerde, bemande apparatuur waarmee we de houten vloer snel en efficient kunnen verwijderen. Onze methode is geschikt voor zowel gelijmde als gespijkerde vloeren. In een handomdraai verwijderen we uw houten vloer, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Terwijl u met de hand uren bezig bent slechts een enkele vierkante meter verwijderen wij tot wel 20m2 per uur.

 

 

Werkwijze van de Parketverwijderaar

In 95% van de gevallen is het niet nodig om naderhand uw ondervloer te egaliseren, want onze stripmachine verwijdert ook verf- en lijmresten indien gwenst. Uw bestaande vloer blijft daardoor in de meeste gevallen mooi egaal achter. Blijven er onverhoopt toch verf- of lijmresten achter, dan kan de Parketverwijderaar deze alsnog voor u verwijderen. Onze unieke methode is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakten. Naderhand kunnen we bovendien de resten van uw houten vloer voor u afvoeren. Wij zorgen ervoor dat de resten milieuvriendelijk worden afgebroken.

Uw houten vloer laten verwijderen

Kunt u hulp van de specialist gebruiken bij het verwijderen van uw houten vloer? Binnen een paar uur bent u van uw oude vloer af; vakkundig verwijderd, snel en zonder overlast. Naderhand kunnen wij zelfs de overgebleven vloerresten voor u afvoeren. Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze zeer snelle en unieke manier om uw houten vloer te verwijderen.

 

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan