Tapijtvloer verwijderen

Uw tapijtvloer verwijderen is een zware en tijdrovende klus. Dit komt met name omdat een tapijtvloer in de meeste gevallen geheel aan de ondervloer is vastgelijmd. Niet alleen kost het lossnijden van de tapijtvloer veel tijd, maar vaak blijven er ook hardnekkige lijmresten op de ondervloer achter die lastig te verwijderen zijn. De Parketverwijderaar verwijdert uw gelijmde tapijtvloer snel en vakkundig, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Snel en efficiënt uw gelijmde tapijtvloer verwijderen

Bij de Parketverwijderaar maken we gebruik van gespecialiseerde, bemande apparatuur om uw tapijtvloer te verwijderen. Bij het verwijderen van de vloer zorgen we ervoor dat de ondervloer zo min mogelijk beschadigt en zo vlak mogelijk achterblijft. Ook bestaande lijmresten kunnen wij voor u verwijderen. Hierdoor hoeft u de ondervloer achteraf niet te egaliseren en kunt u direct aan de slag met het leggen van een nieuwe vloer.

Vloer- en lijmresten afvoeren

Onze snelle en unieke methode veroorzaakt weinig tot geen overlast en kan worden toegepast op zowel kleine als grote oppervlakten. Behalve voor het verwijderen van uw tapijtvloer kunt u ons ook inschakelen om bijvoorbeeld lijmresten van uw tegelvloer te verwijderen. Naderhand kunnen wij de vloerresten voor u afvoeren en zorgen we ervoor dat deze op een milieuvriendelijke manier worden afgebroken.

 

Meer informatie

Meer informatie over de Parketverwijderaar?

Schakel de specialist in voor het verwijderen van uw tapijtvloer. Maak gebruik van de snelle en vakkundige methode van de Parketverwijderaar. Wij verwijderen uw tapijtvloer snel en grondig zonder enige overlast. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden. Wilt u een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het verwijderen van uw gelijmde tapijtvloer.

 

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan