Tegellijm verwijderen

Het verwijderen van de vaak hardnekkige tegellijm die achterblijft na het verwijderen van uw tegelvloer is een zware en tijdrovende klus. Dankzij de unieke eigenschappen van de diverse lijmsoorten die verkrijgbaar zijn, is het moeilijk om een middel te vinden waarmee u tegellijm effectief kunt verwijderen. De Parketverwijderaar verwijdert uw tegellijm echter in een handomdraai.

Snel en vakkundig uw tegellijm verwijderen

De Parketverwijderaar maakt gebruik van een zeer snelle en unieke methode om uw tegellijm te verwijderen. We beschikken over gespecialiseerde, bemande apparatuur waarmee we hardnekkige lijmresten, verfresten en zelfs gelijmde en gespijkerde vloeren kunnen verwijderen. Terwijl u met de hand urenlang bezig bent met een vierkante meter verwijdert de Parketverwijderaar tot wel 20m2 per uur.

 

Werkwijze van de Parketverwijderaar

Werkwijze van de Parketverwijderaar

Onze stripmachine beschadigt de cementdekvloer vaak nauwelijks (afhankelijk van de kwaliteit ervan) en zorgt er bovendien voor dat alle lijmresten van de vloer verdwijnen. De ondervloer blijft zo egaal mogelijk achter, waardoor het meestal niet nodig is om deze te egaliseren voordat u een nieuwe vloer gaat leggen. U kunt direct aan de slag. Het is zelfs mogelijk ons in te schakelen voor het afvoeren van de lijmresten. Wij zorgen ervoor dat de resten milieuvriendelijk worden afgebroken.

 

De Parketverwijderaar inschakelen?

Wij kunnen uw tegellijm verwijderen, maar passen onze snelle en vakkundige methode ook toe op diverse andere soorten vloeren. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of ontvangt u graag een vrijblijvende prijsindicatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij gaan graag aan de slag om uw tegellijm te verwijderen; snel en zonder overlast. Onze methode is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakten.

 

Kies voor de Parketverwijderaar

Bel 0342 - 78 50 44 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan