Parketvloer verwijderen

Parketvloer verwijderen

Een parketvloer leggen is een specialistische klus, maar ook de parketvloer verwijderen is iets dat vaak wordt onderschat. Hoeveel tijd het kost uw parketvloer te verwijderen, is afhankelijk van de manier waarop de vloer is gelegd. Wanneer uw parketvloer is gespijkerd of gelijmd, is het een hele klus om deze zonder specialistische hulp te verwijderen. Een gelijmde parketvloer moet losgebroken worden, waardoor de ondervloer beschadigd kan raken.

Een gelijmde of gespijkerde parketvloer verwijderen

Schakel daarom de hulp in van dé specialist op het gebied van parketvloeren verwijderen. De Parketverwijderaar gebruikt een methode waarmee uw parketvloer op een snelle manier verwijderd wordt, waarbij in 9 van de 10 gevallen uw ondervloer nauwelijks wordt beschadigd. Met onze gespecialiseerde, bemande stripmachine verwijderen wij uw parketvloer en eventuele lijm- en verfresten. Wij verwijderen in een handomdraai uw parketvloer; snel en zonder enige overlast.

Unieke methode

Zeer snelle, unieke methode

Weinig overlast

Gespecialiseerde, bemande apparatuur

Geschikt voor gelijmde en gespijkerde vloeren

Snelle en unieke methode

Egaliseren (9 van de 10 keer) niet nodig

Direct uw nieuwe vloer leggen

Geschikt voor veel soorten vloeren

Ook grote oppervlakte

Ondervloer egaliseren

Na het verwijderen van de parketvloer blijft de ondervloer in de meeste gevallen vlak achter en is het niet nodig om de ondervloer te egaliseren. Mocht dit wel het geval zijn, dan kan de Parketverwijderaar hier uiteraard voor zorgen. We verwijderen de eventuele achtergebleven verf- en lijmresten en laten de ondervloer zo egaal mogelijk achter. Ook kunnen wij de achtergebleven vloerresten voor u afvoeren. Wij zorgen ervoor dat de restanten milieuvriendelijk worden afgebroken, zodat u aan de slag kunt met het leggen van een nieuwe vloer.

De Parketverwijderaar voor uw vloer?

De unieke methode van de Parketverwijderaar is geschikt voor vele soorten vloeren. Wilt u gebruikmaken van de unieke methode van de Parketverwijderaar om uw vloer te laten verwijderen? Zonder dat u er omkijken naar heeft, verwijderen wij met onze specialistische apparatuur snel en vakkundig uw parketvloer. Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en doen u een vrijblijvende prijsopgave.